top of page
Woman With Makeup

Gelaatsverzorging

Duur: 60 min - Prijs: €70

Dermaplaning

Duur: 60 min - Prijs: €89

Dermaplaning is pijnloos, veilig en geeft instant reine en glanzende huid. Bij de techniek van dermplaning wordt met een chirurgisch steriel mesje over de huid geschraapt. Hierdoor verwijderen we al jouw dode huidcellen, vuiltjes en donshaar van het gelaat. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt voor een  zachte, soepele en stralende huid. 

Een van de grote misvattingen over dermaplaning is dat de donshaartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon in dezelfde manier terug in dezelfde kleur.

Carboxy

Duur: 60 min - Prijs: €89

Jij zoekt een manier om je huid te verbeteren? Carboxy Therapie is een behandeling die wordt ingezet om de huid meer energie te geven en huidproblemen te verminderen of op te lossen. Carboxy is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Met deze behandeling kunnen we alle tekenen van huidveroudering zoals; huidverslapping, littekens, wallen, donkere kringen en rimpels verminderen.

Caroboxy Therapie verbetert de doorbloeding van de huid, verhoogd de collageenproductie en elasticiteit van de huid. Daarnaast geeft de behandeling een lichte prikkeling en is stimulerend voor de huid.

Carboxy Therapie helpt om onze huidcellen van genoeg energie te voorzien zodat ze beter kunnen functioneren. 

Let op! Wanneer is deze behandeling niet geschikt?

ernstige hartziekten * na een beroerte * onbehandelde hoge bloeddruk * acute embolie * nierfalen * acute infectieziektes * koorts * bloedstollingsproblemen * te hoge leeftijd * borstvoeding

Mix & match

Green sea peeling

Duur: 60 min - Prijs: €95

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimmuleert de huid, net zoals micronaadjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen. De oude huidcellen te verwijderen en de nieuwe huidcellen te regenereren. 

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen. 

De huid wordt egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Na de behandeling gaat de huid na 3/4 dagen vervellen.

Deze peeling bestaat uit algen en specula's (extract van de zoetwaterspons). 

Geschikt voor: Fijne lijntjes en rimpels onzuiverheden, grove poriën overmatige talgproductie, acne, droge huid, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker ( kuurverband) ,littekens , anti-aging, overmatige talgproductie, dikke verhoornde huid.

KUURBEHANDELING: 

De Green Sea Bio Peel behandeling kan in kuurverband om de 2weken herhaald worden, 3 tot 4 behandelingen naargelang het huidprobleem. 

Na max. 4 behandelingen moet er 60 dagen gewacht worden tot er weer een nieuwe Green peel behandeling kan plaatsvinden. 

Combo

  • Carboxy & dermaplaning €125

bottom of page