top of page
Woman With Makeup

Gelaatsverzorging

Duur: 60 min - Prijs: €70

Eerst wordt je gelaat gereinigd met melk en lotion. Gevolgd door een peeling en vapozone.  Nu de huid klaar is worden de worden de comedonen uitgedrukt en starten we aan de epilatie van de wenkbrauwen, bovenlip en/of kin.  Een welverdiende massage van gelaat, nek & decolleté zal zo'n 20 minuutjes duren. En om deze behandeling af te sluiten wordt er na het masker een dagcreme & make-up aangebracht.

Dermaplaning

Duur: 60 min - Prijs: €89

Maak kennis met dermaplaning en sta versteld van het mooie resultaat! Deze behandeling geeft jouw huid die gezonde glow. Met een speciaal, voor dermaplaning ontwikkeld mesje zal jouw huid behandeld worden. De dode huidcellen, donsharen en onzuiverheden worden hierdoor verwijderd.  

Carboxy

Duur: 60 min - Prijs: €89

Jij zoekt een manier om je huid te verbeteren? Carboxy Therapie is een behandeling die wordt ingezet om de huid meer energie te geven en huidproblemen te verminderen of op te lossen. Carboxy is een vorm van zuurstoftherapie waarbij er via de huid koolstofdioxide (Co2) wordt toegediend. Met deze behandeling kunnen we alle tekenen van huidveroudering zoals; huidverslapping, littekens, wallen, donkere kringen en rimpels verminderen. Caroboxy Therapie verbetert de doorbloeding van de huid, verhoogd de collageenproductie en elasticiteit van de huid. Daarnaast geeft de behandeling een lichte prikkeling en is stimulerend voor de huid. Carboxy Therapie helpt om onze huidcellen van genoeg energie te voorzien zodat ze beter kunnen functioneren. Bij een vermoeide en verslapte huid zie je dat de huidcellen niet voldoende energie hebben om goed te kunnen functioneren.

 

Met Carboxy Therapie geven we extra energie en zuurstof aan de huid. Door de verhoogde energie en zuurstof in de huid gaan de huidcellen weer beter functioneren zodat huidproblemen en tekenen van huidveroudering op een natuurlijke manier door het lichaam zelf verminderd en opgelost kunnen worden.

Let op! Wanneer is deze behandeling niet geschikt? ernstige hartziekten * na een beroerte * onbehandelde hoge bloeddruk * acute embolie * nierfalen * acute infectieziektes * koorts * bloedstollingsproblemen * te hoge leeftijd * Borstvoeding

Mix & match

Green sea peeling

Duur: 60 min - Prijs: €95

Direct na de behandeling een fris en goed doorbloede huid Vermindert en voorkomt rimpeltjes en andere tekenen van huidveroudering Je krijgt een stralende en jonger ogende Schone en diep gezuiverde huid Pigmentvlekken, Acne en uitingen van Rosacea verminderen In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren. Geschikt voor: Fijne lijntjes en rimpels Onzuiverheden, grove poriën Overmatige talgproductie Acne Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker ( kuurverband) Littekens Anti-aging Je huid vervelt na 4/5 dagen. Na de behandeling altijd spf 50 smeren!

Turtle pin

Turtlepin is een direct huidstimulerend injectieapparaat dat bestaat uit 19 nano-hypodermische naalden. Deze naalden verbeteren de doorlaatbaarheid van de huid op een pijnloze manier. Met de turtlepin worden verschillende vloeistoffen en verschillende samenstellingen geïnjecteerd. - werkt anti-Aiging - Hydratatie van de huid Na de behandeling Spf 50 smeren

Combo's

  • Carboxy & dermaplanning €125

  • Carboxy & vlift €99
    Zuurstof behandeling gecombineerd met een sterk liftend masker

  • Carboxy & turtle pen €125

  • Carboxy & dermaplanning & turtlepin €139

  • Dermaplanning & turtle pen €125

  • Dermaplanningn, vlift & turtle pen €139

  • Dermaplanning ( incl. masker Derma plus ) & vlift €109

bottom of page