top of page

Golden Hour Collection

Wauw, onze gloednieuwe Golden Hour Collectie is magisch! De producten steken bovendien in een uniek jasje. De verpakking, speciaal ontworpen door de Belgische illustrator Klaartje Busselot, laat je al helemaal wegdromen. Vrouwelijk, kleurrijk en luxueus, ... Kortom, stuk voor stuk musthaves voor in je collectie!

Make-up tutorial met Lena

In deze tutorial gaat Lena aan de slag met de nieuwe Golden Hour Collectie. Het resultaat? 2 verschillende ooglooks met de nieuwe compact eyeshadow 'Breezy'.
Zooo mooooi!

New compact eyeshadow

In de Golden Hour Collectie zitten 6 prachtige nieuwe kleuren compact eyeshadow. Laat je inspireren en Mix & Match om zelf jouw favoriete palet samen te stellen! 

Kleuren: Bright, Breezy, Dreamy, Cool, Coraliscious & Sunsational.

Benieuwd hoe je hiermee aan de slag kan? Op ons Youtube-kanaal vind je tal van inspirerende looks met deze nieuwe kleuren! 

Make-up workshops

Benieuwd naar de nieuwe Golden Hour collectie? Schrijf je dan snel in voor een workshop

De workshops vinden plaats in groep van maximaal 4 personen en duren ongeveer anderhalf uur. Je kan alle producten testen en je krijgt tips voor jou persoonlijk.  Er wordt een hapje en een drankje voorzien zodat we ons ontspannen mooi kunnen maken. 

 

Als je overtuigd bent van de minerale make-up producten dan kan je ze na de workshop ook aanschaffen. 


Om deel te nemen aan de workshop vragen we €25 euro. Koop je na de workshop voor minsters €75 euro dan wordt de €25 euro in vermindering gebracht.  

Neem een kijkje op de workshops pagina om te weten te komen wanneer de volgende sessie zal plaatsvinden

bottom of page