top of page

i.am.klean

i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe.  Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door Caroline Rigo

Onze poeders staan voor  zuiver, puur, natuurlijk en gezond, want ze bestaan uit de meest  natuurlijke mineralen. Bovendien zorgen we voor een vleugje zelfvertrouwen en luxe.  Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit. Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar.   

Healthy klean life

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen.   Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam. 

Klean all the way

Onze poeders staan voor zuiver, puur, natuurlijk en gezond, ze bestaan immers uit de meest natuurlijke mineralen. De andere producten zijn as natural as possible. We stralen ook een vleugje luxe uit! Zo wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar.

Over onze minerale make-up

Puur & Gezond

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basis ingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.  

Refillable & Easy peasy

We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en vul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Make-up voor elke vrouw

Missie

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. De poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen, hierdoor is onze make-up gezond voor je huid.  Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

Onze minerale make-uplijn moet toegankelijk zijn voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst, daarom worden ze onder meer verdeeld bij schoonheidsspecialisten en relevante conceptstores die geloven in onze filosofie. 

Visie

Ons ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom onze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven! 

Make-up workshops

Wil jij leren hoe je je mooi opmaakt met i.am.klean minerale make-up?

De workshops vinden plaats in groep van maximaal 4 personen en duren ongeveer anderhalf uur. Je kan alle producten testen en je krijgt tips voor jou persoonlijk.  Er wordt een hapje en een drankje voorzien zodat we ons ontspannen mooi kunnen maken. 

 

Als je overtuigd bent van de minerale make-up producten dan kan je ze na de workshop ook aanschaffen. 


Om deel te nemen aan de workshop vragen we €25 euro. Koop je na de workshop voor minsters €75 euro dan wordt de €25 euro in vermindering gebracht.  

bottom of page