top of page

Privacybeleid 

Een privacybeleid is een verklaring waarin enkele of alle manieren waarop een website de gegevens van zijn bezoekers en klanten verzamelt, gebruikt, openbaar maakt en beheert, worden bekendgemaakt. Het voldoet aan een wettelijke verplichting om de privacy van een bezoeker of klant te beschermen.

Wat voor soort informatie verzamelen wij?

Wij ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of op een andere manier aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelen wij het Internet Protocol (IP)-adres dat wordt gebruikt om uw computer met het internet te verbinden; login; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. Wij kunnen software tools gebruiken om sessie informatie te meten en te verzamelen, inclusief pagina reactietijden, lengte van bezoeken aan bepaalde pagina's, pagina interactie informatie, en methoden gebruikt om weg te bladeren van de pagina. Wij verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (waaronder naam, e-mail, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens (waaronder creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

2

Hoe verzamelen wij informatie?

Wanneer u een transactie uitvoert op onze website, verzamelen wij, als onderdeel van het proces, persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de hierboven vermelde specifieke redenen.

3

Waarom verzamelen wij dergelijke persoonlijke informatie?

Wij verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  1. Om de Diensten te leveren en te exploiteren;

  2. Om onze Gebruikers permanente klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om onze Bezoekers en Gebruikers te kunnen contacteren met algemene of gepersonaliseerde dienstgerelateerde kennisgevingen en promotionele berichten;

  4. Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en/of afgeleide Niet-persoonlijke Informatie te creëren, die wij of onze zakelijke partners kunnen gebruiken om onze respectievelijke diensten te leveren en te verbeteren;

  5. Om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving.

4

Hoe bewaren, gebruiken, delen en onthullen wij de persoonlijke informatie van onze sitebezoekers?

Mijn webwinkel wordt gehost op het platform Wix.com. Wix.com biedt ons het online platform waarmee wij onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag van Wix.com, databases en de algemene toepassingen van Wix.com. Zij slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op. 

 

Alle door Wix.com aangeboden en door ons bedrijf gebruikte gateways voor directe betalingen houden zich aan de normen van PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS vereisten helpen de veilige behandeling van credit card informatie door onze winkel en zijn dienstverleners te verzekeren.

5

Hoe communiceren we met onze websitebezoekers?

Wij kunnen contact met u opnemen om u te informeren over uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om vergoedingen of verschuldigde bedragen te innen, om uw mening te peilen via enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of als het anderszins nodig is om contact met u op te nemen om onze Gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetten en enige overeenkomst die wij met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen wij contact met u opnemen via e-mail, telefoon, tekstberichten en post.

6

Hoe kunnen bezoekers van onze site hun toestemming intrekken?

Als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, kunt u contact met ons opnemen via jolienthijs@hotmail.com.

7

Updates van het privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen, dus lees het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als wij wezenlijke veranderingen in dit beleid aanbrengen, zullen wij u hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie wij verzamelen, hoe wij deze gebruiken en onder welke omstandigheden wij deze eventueel gebruiken en/of openbaar maken.

8

Vragen over uw contactgegevens

Als u: toegang wilt tot, correctie, wijziging of verwijdering van de persoonlijke informatie die wij over u hebben, wordt u verzocht contact met ons op te nemen via jolienthijs@hotmail.com.

bottom of page