top of page

Sunday Brush
jouw dagelijkse UV bescherming

Zonbescherming in poedervorm

100% natuurlijke formule

Sunday Brush is een 100% natuurlijk mineraal poeder met SPF 50. Een zonbescherming in poedervorm die je huid dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Het zonnepoeder heeft een hoge UV bescherming met factor 50 (SPF 50) en helpt niet enkel tegen huidverbranding maar ook tegen huidveroudering.

 

Wat is Sunday Brush?

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon, is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelfdoserende brush.
 

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van factor 50 (SPF 50). Sunday Brush is verkrijgbaar in  verschillende huidtinten en werkt direct na het aanbrengen en is bovendien zeer waterbestendig.

100% natuurlijke formule

Sunday Brush is dermatologisch getest, Eco- en diervriendelijk en Vegan. Het mineraal poeder (zonnepoeder) bevat geen parabenen, nano, siliconen of chemische toevoegingen. De formule is 100% natuurlijk en is hypoallergeen, geschikt voor de gevoelige huid.

 

Makkelijk aan te brengen

Met de zijdezachte brush breng je je UV bescherming snel en moeiteloos aan, met als extra voordeel dat het de huid prachtig egaliseert. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en de poriën niet verstopt of de huid afsluit, het zonnepoeder laat de huid ademen. Kan zowel onder of over make-up worden gedragen.

Makkelijk in gebruik

De zijdezachte zelfdoserende brush is makkelijk in gebruik en mee te nemen.

100% natuurlijk

Vrij van chemische ingrediënten, geen parabenen, dierproefvrij en Vegan.

Dermatologisch getest

Dermatologisch getest volgens de EU cosmetica regelgeving in gecertificeerde laboratoria.

Egaliseert de huid

Heeft een egaliserende werking tegen roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld rosacea en couperose.

SundayBrush©Home.jpg
bottom of page